blog

Představujeme nové typové domy #1

FND stavby 20.05.2022

Představujeme nové typové domy #1

Přichází nejvyšší čas vám ukázat, na čem jsme (mimo stavění domů) trávili poslední měsíce. Jste připraveni na ukázku prvních pěti zcela nových domů?

V březnu jsme psali článek o velkých změnách, co se týče vizualizací, půdorysů a virtuální reality. Zároveň jsme odhalili i jeden z nových typových domů Jasmína. Pojďme se na něj detailněji podívat spolu s dalšími čtyřmi zcela novými domy.

Představení v bodech:

    • dispozice 3+kk, 4+kk, 5+kk
    • užitná plocha 52,6 m2 až 209,2 m2
    • cena již od 2.650.000 Kč
    • bungalovy i patrové

Dům Jasmína, 3+kk, 52,6 m2

Jasmína je náš nejmenší dům z kategorie 3+kk. I přes svou malou užitnou plochu nabídne komfortní ložnici s prostorem pro šatnu, druhý samostatný pokoj, koupelnu s vanou a sprchovým koutem a samostatné WC. Největší část domu představuje obývací pokoj s kuchyní a jídelnou.

VÍCE O DOMU

Dům Nikola, 3+kk, 53,7 m2

Nikola je prakticky navržený rodinný dům se dvěma pokoji a obývacím pokojem s kuchyní. Koupelna je ve standardu vybavená vanou, WC a dvojitým umyvadlem. V domě se nachází i technická místnost pro pračku a sušičku.

VÍCE O DOMU

Dům Marek, 3+kk, 67,6 m2

Rodinný dům Marek s dispozicí 3+kk nabídne noční část zcela oddělenou od denní části, především díky prostorné chodbě. V koupelně je dostatek místa pro vanu, sprchový kout i dvojité umyvadlo. Samozřejmostí je i samostatná technická místnost na pračku, sušičku a bojler.

VÍCE O DOMU

Dům Zbyněk, 4+kk, 95,8 m2

Dvoupodlažní dům Zbyněk se svou zastavěnou plochou hravě vleze i na menší pozemek. Ve vysokém standardu nabídne mimo jiné i moderní okna včetně dvou francouzských, ze kterých získáte z obývacího pokoje a kuchyně snadný přístup do zahrady.

VÍCE O DOMU

Dům Dominik, 5+kk+dvougaráž, 209,2 m2

Náš největší, vysoce nadstandardní rodinný dům Dominik 5+kk nabídne velmi prostorné obytné místnosti, velkorysý obývací pokoj a částečně oddělenou kuchyň s jídelnou. Ložnici náleží šatna a menší koupelna s toaletou. Velkým bonusem domu je venkovní sklad, technická místnost a dvougaráž.

VÍCE O DOMU

V následujících měsících se budeme věnovat i virtuálním prohlídkám těchto domů. Díky nim se ocitnete přímo v domě a můžete si jej prohlédnout ze všech úhlů. Máte se na co těšit.

Autor: FND Stavby

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Připravíme projekt, zajistíme financování a postaráme se o výstavbu.


Vy žijte

KVALITA

KVALITA

Kvalitní materiály od cihly přes tašky po poslední dlaždičku.


Vlka se bát nemusíte

VARIABILITA

VARIABILITA

Široký výběr katalogových domů, ale klidně vám vytvoříme vlastní projekt.


Vybere si každý

RYCHLOST

RYCHLOST

Cihlové domy stavíme ve vysoké kvalitě a přitom rychle.


Hotovo do roka a do dne

INDIVIDUALITA

INDIVIDUALITA

S našim designovým studiem máte interiér na míru v ceně.


Bydlete podle sebe