blog

Nastal nejvyšší čas na změnu

FND stavby 16.03.2022

Nastal nejvyšší čas na změnu

Nebojte, nekončíme! Jen měníme kabát našich typových domů, a to hned o několik úrovní výš. Čeho všechno se změny týkají?

Tím, že jde doba neustále dopředu, určitě nechceme zaostávat a v posledních pár měsících využíváme moderní technologie naplno. Pomůžou vám nový dům vybrat jednodušeji a získat lepší a ucelejnější představu o tom, co od nového domu očekáváte a jaký by měl zkrátka být. Přeci jen, ve vašem novém domě strávíte velkou část vašeho života a musíte se v něm cítit co nejlépe. A toho určitě dosáhneme.

Vizualizace a půdorysy

Díky úpravě a modernizaci našich vizualizací a půdorysů jednoznačně získáte jasnou představu o daném domě. Zvolili jsme místo předchozích 2D rovnou 3D pohledy. Typový dům tedy vidíte ze všech stran. Nově jsme přidali i snímky interiéru, které opět posílí vaši představu a zároveň získáte i pořádnou dávku inspirace, jak si váš budoucí dům vybavit a zařídit. 

Nedílnou součástí nového looku našich domů jsou půdorysy, a ne jen tak ledajaké. Nové půdorysy vám poskytnou lepší orientaci v domě, je na nich přehledně vyznačená výměra jednotlivých místností, vstup do domu a délka i šířka domu. Díky těmto údajům na první dobrou zjistíte, zda se zvolený dům vejde na váš pozemek. Půdorysy najdete v galerii na webu u každého domu. 

Virtuální realita

U prvních šesti vybraných typových domů jsme vytvořili i takzvanou virtuální realitu. Po jejím rozkliknutí uvidíte půdorys, který zároveň slouží jako rozcestník. Jsou v něm znázorněny proklikávací body místností, které si můžete prohlédnout.

V praxi to znamená, že se díky tomuto nástroji ocitnete přímo v domě a můžete si hlavní místnosti prohlédnout ze všech úhlů. Malý tip pro ty, kteří mají doma speciální brýle pro virtuální realitu - díky nim je zážitek z prohlídky domu o úroveň výš.

Virtuálně se prozatím můžete přenést do domů: Mario, Denis, Tamara, Šarlota, Lena, Laura.

Malá ochutnávka

Momentálně finalizujeme deset nových typových domů. Jsou naprojektovány podle nejčastějších poptávek, která se k nám od vás dostávají. Nejčastěji se jedná o menší bungalovy 3+kk nebo 4+kk. Věříme, že si určitě vyberete i vy váš vysněný dům.


Vizualizace nového typového domu Jasmína

Díky těmto novým domům se nám zpomalila výroba tištěného katalogu, ale kdo si počká, ten si bude moct vybírat z nadupaného katalogu, který tentokrát připravujeme ve formátu A4.

Zůstaňte naladěni, s námi se máte pořád naco těšit!

Autor: FND Stavby

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Připravíme projekt, zajistíme financování a postaráme se o výstavbu.


Vy žijte

KVALITA

KVALITA

Kvalitní materiály od cihly přes tašky po poslední dlaždičku.


Vlka se bát nemusíte

VARIABILITA

VARIABILITA

Široký výběr katalogových domů, ale klidně vám vytvoříme vlastní projekt.


Vybere si každý

RYCHLOST

RYCHLOST

Cihlové domy stavíme ve vysoké kvalitě a přitom rychle.


Hotovo do roka a do dne

INDIVIDUALITA

INDIVIDUALITA

S našim designovým studiem máte interiér na míru v ceně.


Bydlete podle sebe