blog

Nový program - Bydlení s příspěvkem

FND stavby 25.10.2022

Nový program - Bydlení s příspěvkem

Firma na důvěru si klade za cíl zlepšovat životní standard lidem. K tomu neodmyslitelně patří i dostupné kvalitní bydlení. A právě s tím Vám pomůže nový program od FND stavby – Bydlení s příspěvkem. A jak konkrétně? Tak, že Vám postavíme dům a budeme Vám 5 let přispívat na jeho splácení. V jednoduchosti je krása. Přesvědčte se o tom.

Zní to opravdu dobře, že? Možná až příliš dobře, aby to byla pravda. Ale pravda to je. Postavíme Vám dům a budeme Vám 5 let posílat každý měsíc 10.000,- Kč, aby pro Vás bylo snazší uplatit případnou hypotéku. V podstatě tak jednoduché to je.

Co za to?

Hledáte-li háček v celém programu, tak zbytečně. Dům Vám postavíme, peníze vyplatíme. Jediné, co od Vás chceme na oplátku, je to, abyste se za nás nestyděli. Podmínkou příspěvku je totiž informační tabule, viditelně umístěná u domu, která říká, že Vás dům byl postavený s podporou FND.  Příspěvek je tedy platbou za reklamu na Vašem domě.

Pravidla programu

Hlavním bodem celého programu, jak už jsme si řekli, je to, že po dobu 5 let dostáváte měsíčně 10.000,- Kč za informační ceduli u domu. Je zde ale ještě několik podmínek, které je třeba splnit, abychom vás mohli do programu zařadit. Jde nám nejen o to, aby bylo bydlení dostupné, ale aby bylo dostupné v krátkém čase. Z toho důvodu potřebujeme, abyste měli vlastní pozemek. Sehnat totiž pozemek dnes není úplně sprint, ale spíš vytrvalostní běh a celá výstavba by se protáhla. Kromě vlastního pozemku je podmínkou výběr z naší nabídky domů, které už máme pro Vás připravené. Z nich si ale vybere opravdu každý. Další a poslední podmínkou je pak financování.  A opět narážíme na rychlost. Pokud nemáte vlastní prostředky a rozhodnete se financovat výstavbu pomocí hypotéky, necháte si ji vypracovat od FND finance. Vzhledem k provázanosti našich divizí probíhá komunikace mezi stavaři a finančníky velmi rychle a pružně a opět se celý proces urychluje. Pro vás je pak výhodou, že se nemusíte o nic starat. Úřady vyřeší FND stavby, banky vyřeší FND finance a všechny informace si sdělí mezi sebou. Navíc, pokud znáte Firmu na důvěru, víte, že s FND financemi získáte kvalitní služby a díky unikátnímu FND řešení i nebývale výhodné podmínky hypotéky. A to je celé. Tabule u domu, vlastní pozemek, výběr z našich domů a financování zajištěné prostřednictvím FND finance.

Jen příspěvek a dům?

Program bydlení s příspěvkem je koncipován tak, aby byla zaručena Vaše maximální spokojenost s budoucím bydlením. Do tohoto programu jsme nechali zpracovat několik typových domů, které jsou ve vyšším standardu. Ten spočívá např. v použitých materiálech, nebo větších prosklených plochách. Výhodou je také to, že za Vás vše vyřídíme. Dohromady se tak můžete těšit na snadné vyřízení všech náležitostí co se stavby týče, krásný dům, rychlou výstavbu a měsíční příspěvky v hodnotě 10.000,- Kč po dobu 5 let.

Autor: FND Stavby

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Připravíme projekt, zajistíme financování a postaráme se o výstavbu.


Vy žijte

KVALITA

KVALITA

Kvalitní materiály od cihly přes tašky po poslední dlaždičku.


Vlka se bát nemusíte

VARIABILITA

VARIABILITA

Široký výběr katalogových domů, ale klidně vám vytvoříme vlastní projekt.


Vybere si každý

RYCHLOST

RYCHLOST

Cihlové domy stavíme ve vysoké kvalitě a přitom rychle.


Hotovo do roka a do dne

INDIVIDUALITA

INDIVIDUALITA

S našim designovým studiem máte interiér na míru v ceně.


Bydlete podle sebe